Werknemers

Vastgelopen in je huidige werk? Geen doorstroom mogelijkheden? Boventallig verklaard? Onvoldoende uitdaging? Dromen en wensen? Balans tussen werk en persoon is belangrijk. Toch is het vaak lastig om het oude op te geven. Onzekerheid, niet weten hoe je het moet aanpakken, niet weten wat je moet doen of wat je allemaal kan; het kunnen allemaal redenen zijn om toch maar te blijven zitten waar je zit.

Het antwoord in deze situaties is het Brooklyn Persoonlijk loopbaanprogramma.  

Drie stappen

Met het persoonlijk loopbaanprogramma vind je die nieuwe werkomgeving waar jij optimaal tot je recht komt, sneller en effectiever! Het programma bestaat globaal uit drie stappen: Eerst brengen we talenten in kaart, dan is er ruimte voor ontwikkeling via Jobmarketing en tenslotte treed je via het Toekomstbedrijf in contact met nieuwe potentiële werkgevers en doe je nieuwe werkervaring op.

Jij staat centraal

De Brooklyn-aanpak is perfect afgestemd op jou als individuele persoon. Het gaat om zicht krijgen op jouw talenten, jouw mogelijkheden en jouw arbeidsmarkt: jij staat centraal! We zorgen daarom voor coaching en begeleiding die perfect op jouw wensen en behoeften is afgestemd.

Jobmarketing: jouw persoonlijke arbeidsmarkt

Jouw toekomst ligt in jouw ‘persoonlijke arbeidsmarkt’. Dus ontwikkel je alle noodzakelijke kennis, kunde en vaardigheden om jezelf daar stevig en succesvol neer te zetten. Jobmarketing heet dit. Maak jezelf houdbaar, authentiek en waardevol. Zo kom je vooruit in de multimediale, ‘ultra-connected’ wereld van vandaag de dag.

Co-creatie in het Toekomstbedrijf

Werken in het Toekomstbedrijf betekent dat je je netwerk, je kennis en je ervaring met elkaar deelt en actief bezig bent met het zoeken en uitvoeren van stages, proefplaatsingen of detacheringsopdrachten. Zo houd je werkritme en blijf je scherp, actief en verbonden. De medewerkers van het Toekomstbedrijf helpen elkaar, stimuleren elkaar en nemen samen nieuwe initiatieven, onder deskundige begeleiding van coaches en adviseurs. Teamwork en co-creatie dus, zodat je er niet alleen voorstaat!

Online Platform

Je deelt je activiteiten op het webplatform Toekomstbedrijf.brooklyngroep.nl (binnenkort online) zodat iedereen, ook potentiële werkgevers, weet wat je te bieden hebt. Alles is erop gericht je werkfit te houden, want er is na jouw nieuwe baan nu, altijd weer een volgende baan.

Vragen?

  • Heb je vragen over ons programma? We leggen het je graag persoonlijk uit. 
  • Volg je al een loopbaantraject of mobiliteitsprogramma? Ook dan kun je deelnemen aan het Toekomstbedrijf en zo werkfit blijven! 

Contact

We leggen u graag persoonlijk uit wat de voordelen zijn van het Brooklyn loopbaanprogramma. Neem voor uw directe vraag, een uitgebreider adviestraject of een afspraak contact op met:

#groeimindset kom er over praten met @chielvdheide

Hoeveel banen heb jij tot nu toe gehad? Welke baan die we nog niet kennen wil jij veroveren?
dank @aaltjevincent

Nieuwe arbeidsrelaties wie doet wat? #futureofwork https://www.tvoo.nl/actueel/pascale-peters-hoogleraar-strategisch-hrm#.W9F6zZdxM1N.twitter via http://www.tvoo.nl #TvOO

Dank @lies_pol match door competenties en taken in kaart te brengen

Werkstress voorkomen? Zeggenschap over het werk, aanvaardbare werkdruk, steun collega’s of leidinggevenden en gewenst gedrag op het werk. https://www.hrbase.nl/profiles/blogs/vijfde-keer-week-van-de-werkstress

#StayMobil #toekomstvanjewerk @lies_pol https://www.oval.nl/nieuws/duurzame-inzetbaarheid-in-perspectief/nieuws/duurzame-inzetbaarheid-in-perspectief #OVAL

Onafhankelijke commissie over #arbeidsmarktvandetoekomst https://www.oval.nl/nieuws/highlights-prinsjesdagstukken-2018-voor-vitaliteit-activering-en-loopbaan/nieuws/highlights-prinsjesdagstukken-2018-voor-vitaliteit-activering-en-loopbaan #OVAL

#solliciteren Hoe zorg jij voor een goede #mindset ? Ontdek ook de andere tips van @aaltjevincent

#arbeidsmarkt Openbare les Fit for the Future | http://HAN.nl https://www.han.nl/onderzoek/kennismaken/business-development-and-co-creation/lectoraat/associate-lectoraat-regionale-arbeidsmarkt-onderwijs/openbare-les-sarah-detail/

Meer Tweets